GRATIS een eerlijk en duidelijk energieadvies? BEL 045-2011 228

Geef jezelf… en Roda JC

nieuwe
energie!

Betrouwbare, onafhankelijke energieadviseur

Energie-voor-rodajc.nl is een initiatief van ‘De energie-bedrijfsadviseur-Limburg’ Wij hebben de afgelopen jaren al zo’n 3000 bedrijven geholpen met hun energievraagstukken. En dat betekent volledig ontzorgen; van inventariseren, adviseren en overstappen tot blijvend monitoren, want wij controleren ook jaarlijks de energie-eindafrekening. En alles … HELEMAAL GRATIS!

En nu ook voor alle
Roda JC fans!

Omdat ook wij Roda JC een warm hart toedragen, zijn we deze samenwerking met de club aangegaan. Onze afdeling ‘Particulieren’ wil graag de club en al haar fans helpen, want SAMEN ZIJN WE RODA JC! … toch? Deze samenwerking en aanbieding is exclusief voor Roda fans / seizoenkaarthouders.

Heb je een bedrijf of een inschrijving bij de KvK, neem dan ook contact met ons op voor een helder, zakelijk energievoorstel!

Foto: Copyright ProShots

Foto: Copyright ProShots

Waar zit het addertje?

Helemaal GRATIS? Dat kan natuurlijk nooit, zul je denken. Waar zit het addertje onder het gras? De onafhankelijke energie bedrijfsadviseur heeft vaste afspraken met zo’n 10 energieleveranciers die geheel losstaan van de prijsafspraken die u – via ons – met zo’n leverancier maakt.

Energieverbruik en -besparing is afhankelijk van vele factoren, die uiteindelijk je energieprijs bepalen. Wij helpen je graag om hier het maximale uit te halen, en dat doen we écht … HELEMAAL GRATIS!

Kom op dinsdag 3 december tussen 14:00 en 20:00 uur naar de inloopdag en krijg GRATIS advies!

Brasserie de Gele Kaart, Parkstad Limburg Stadion

Steun je club en kom dan ook voor een vrijblijvend en eerlijk gesprek
over jouw persoonlijke energiesituatie!

Foto: Copyright ProShots